Alaturati-va echipei!
phone 0744.99.44.33

Proiectul „Andrei“, promovat în toată Oltenia

CRAIOVA

Proiectul „Andrei“, promovat în toata Oltenia

Elevii Colegiului National „Carol I“ se alatura initiativei voluntarilor implicati in proiect de a transmite, nonverbal, ca sunt multe manifestarile pozitive la care se poate apela in lupta impotriva violentei in randul tinerilor.

Evenimentul „Free hugs“ va avea loc in ziua de 14 februarie, la Colegiul „Carol I“, in timpul pauzelor, intre orele 11.30 – 15.30.

„Elevii au ales sa faca acest eveniment in interiorul colegiului si in afara lui, pentru a completa mesajul zilei iubirii cu mesajele lor anti-violenta, astfel incat, pe langă declaratii de dragoste, pe 14 februarie, elevii vor primi si imbratisari gratis. Semnificatia cuvantului gratis este mai profunda, nu inseamna numai ca nu platesti, ci se refera la faptul ca o primesti dezinteresat – lucru pe care de obicei trebuie sa-l explicam «primitorilor» de imbratisari – ceea ce este in esenta ideea de la care a pornit acest concept“, a spus Adina Enache, voluntar in cadrul campaniei „Violenta ucide ingeri“, din partea Centrului Educational pentru Resurse si Training.

Sursa : Adevarul

Comments

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Violenta ucide ingeri 2012