Alaturati-va echipei!
phone 0744.99.44.33

Regulament de participare

 

Art.1 – Conditii generale

Concursul foto este organizat si desfasurat in cadrul proiectului „Violenta ucide ingeri”

Participantii la Concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile prezentului Regulament oficial al Concursului (” Regulamentul oficial “).

Tematica concursului este  NON VIOLENTA

Art.2 – Calendarul de desfasurare al Concursului

Calendarul concursului este:

  • inscrieri fotografii pe site 1 februarie – 1 martie 2012
  • jurizarea si anuntarea castigatorilor 1 – 7 martie
  • anuntarea castigatorilor 7 martie
  • premierea 8 martie
  • 9 – 31 martie expozitie

Art.3 – Dreptul de participare

La Concurs pot participa toti rezidentii romani si varsta minim 14 ani impliniti.

Participantii pot inscrie in concurs 2 fotografii.

Inscrierea in concurs se face prin trimiterea fotografiilor:

1)     format print format 20×30 pe hartie fotografica la adresa: Casa de Cultura a Sindicatelor Craiova, str. Fratii Buzesti nr. 23, cod 200730, Dolj

si

2)    prin incarcarea fotografiilor pe site-ul www.violentaucideingeri.ro


Inscrierea in concurs presupune trimiterea ATAT IN FORMAT ELECTRONIC, CAT SI IN FORMAT PRINT pe hartie fotografica. In cazul in care cele doua modalitati nu sunt indeplinite impreuna, concurentul nu este inscris.

Nu se accepta prelucrari ca de exemplu persoane sau obiecte puse artificial in cadru, blur-uri artificiale. In cazul portretelor se accepta mici retusari (blur, clone, heal, reduce noise sau alte trucuri). De asemenea, sunt permise corectiile de baza din programele de editare, cum ar fi levels, curves etc. Nu sunt permise colajele. Nu se accepta fotografii royalty-free sau luate din diverse colectii platite. Nu sunt acceptate fotografii obscene sau cu continut imoral.

Utilizatorii trebuie sa fie proprietarii tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise in concurs. Organizatorii concursului nu isi asuma nici o responsabilitate privind eventuale incalcari ale dreptului de autor. Responsabilitatea revine in mod exclusiv celui care a trimis fotografia.

Trimiterea fotografiilor implica acceptul participantului de a oferi organizatorilor si partenerilor concursului dreptul de a publica imaginile respective, integral sau partial, in format digital si/sau tiparit, fara nici un fel de plata. Eventuala folosire a imaginilor va fi insotita de mentionarea numelui autorului.

Fotografiile trebuie incarcate fara rama si fara sa contina vreun watermark. Rezolutia minima acceptata este de 1600×1200 pixeli in format jpeg.

Toate fotografiile vor avea in comentariu numele pozei si o scurta descriere.

Utilizatorii nu vor putea sa isi voteze propriile poze, ci doar pozele altora.

La Concurs nu pot participa membrii juriului.

Art.4 – Premiile

Premiul 1 –

Premiul 2 –

Premiul 3 –

Premiul special –

Pentru a fi validat drept castigator, participantul are obligatia de a prezenta Organizatorilor datele necesare pentru verificarea identitatii : serie si numar buletin, CNP si adresa. Numele declarat la inscrierea in Concurs trebuie sa fie acelasi cu cel din actul de identitate. Refuzul sau imposibilitatea de a prezenta spre validare aceste date la cererea Organizatorului atrage dupa sine, in mod automat, anularea premiului castigat de catre participant.

Nominalizarea castigatorilor:

premiile 1, 2, 3 si mentiunile sunt acordate in urma jurizarii

premiul votantului se acorda prin tragere la sorti

Art.5 – Predarea premiilor

Acordarea premiilor poate fi un eveniment public. Participarea la Concurs constituie acordul potentialilor castigatori referitor la faptul ca persoana, numele, localitatea in care domiciliaza si fotografia pot fi facute publice si folosite in materiale electronice sau tiparite de catre Organizatori fara nici un fel de plata aferenta.

Toate premiile Concursului trebuie sa fie revendicate in conformitate cu prevederile Regulamentului oficial, dar nu mai tarziu de 1 luna de la anuntarea castigatorilor, in caz contrar premiile nemaifiind datorate de catre Organizatori.

Intrarea in posesia premiilor poate fi realizata prin urmatoarele metode: prin participarea la festivitatea de premiere.

In cazul in care csstigatorul unuia dintre premii este minor sau este o persoana lipsita de capacitate de exercitiu, acesta este indreptatita sa intre in posesia premiului numai insotit de un parinte sau de reprezentatul legal.

Art.6 – Juriul și condițiile de jurizare

Juriul este format din 3 fotografi profesionisti la care se adauga utilizatori ai facebook unde sunt fotografiile votate. Imaginea câștigătoare este aleasă în urma punctajului obținut, acordat de membrii juriului si cele mai multe voturi obtinute.

Deciziile juriului sunt irevocabile și nu trebuie justificate.

Lucrările înscrise în concurs sunt apreciate dupa criteriile:

  • creativitate
  • originalitate
  • idee
  • calitate tehnică
  • estetica imaginii

Art.7 – Acord de principiu

Trimiterea fotografiilor si participarea la concurs presupun ca participantii au acceptat in totalitate conditiile prezentului regulament si eventualele decizii ulterioare ale organizatorilor.

Comments

Post a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Violenta ucide ingeri 2012